Од јануара лутрија са фискaлним рачунима, главна награда стан

Наградна игра у којој ће грађани сакупљати фискалне рачуне почиње првог јануара 2017. године, а циљ је борба против сиве економије, најављено је на конференцији "Излаз из сиве економије".

Грађани могу да шаљу фискалне рачуне од 1. фебруара до краја марта 2017. године, а главна награда је стан у Београду. Моћи ће да освоје и аутомобиле, путовања у земљи и иностранству, као и техничку робу.

Право учешћа у наградној игри "Узми рачун и победи", коју приређује Министарство финансија, имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем у Србији.

Потребно је прикупити минимум 10 фискалних рачуна или 10 потврда за плаћање картицама – слипова минималне вредности од 100 динара по фискалном рачуну или слипу, а који нису старији од 1. јануара 2017.

Планирано је да буде укупно четири извлачења која ће бити организована једном недељно током марта и почетком априла.

Коверте за слање рачуна биће бесплатне и моћи ће да се преузму у филијалама "Поште Србије", а на њима ће већ бити одштампан поштани факс на који треба да шаљу коверту.

Треба попунити само личне податке – име, презиме, адресу становања, лични број и контакт телефон.

Циљ наградне игре је мотивисање грађана да се заинтересују за проблеме сиве економије и да се активно укључе у њено сузбијање, јер ће узимати фискалне рачуне.

Партнери у наградној игри су НАЛЕД и Савез за фер конкуренцију, Државна лутрија Србије, Пореска управа и Републички секретаријат за јавне политике.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво