Изградња амбуланте из средстава Фондације "Драгица Николић"

Средствима Фондације "Драгица Николић" у крагујевачком насељу Шумарице почела је изградња амбуланте која ће радити у оквиру градског Дома здравља.

Услуге амбуланте користиће око шет хиљада мештана тог крагујевачког насеља, чиме ће бити смањене гужве у околним амбулантама и побољшан квалитет здравствених улуга.

Површина објекта је око 160 квадратних метара и ту ће се налазити пријемно одељење, ординација, просторија за интервенције, апотека и пратећи садржаји.

Фондација ће финансирати и уређење приступних саобраћајница, дворишта са пратећим садржајима и паркинг простор. Вредност радова је 22,7 милиона динара, а рок за завршетак радова је 120 дана.

Изградња се финансира средствима фондације, док ће из градског буџета бити обезбеђена средства за набавку медицинске опреме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије