Читај ми!

ДС: Николићев штрајк је лични чин

Председник Извршног одбора ДС-а Марко Ђуришић очекује да Томислав Николић оконча штрајк глађу и врати се прихватљивим облицима партијске борбе. Николићев штрајк је лична одлука, која не зависи ни од председника Тадића, ни од ДС-а, навео је Ђурић.

Одлука Томислава Николића да штрајкује глађу и жеђу је његова лична одлука и његов лични чин који не зависи ни од председника Тадића, ни од ДС-а и као таквог га треба и посматрати, рекао је председник Извршног одбора ДС-а Марко Ђуришић.

Ђурић је изјавио да очекује од Томислава Николића да оконча свој штрајк и врати се европским и демократски прихватљивим облицима страначке борбе.

Он је навео да тај став "потврђује Николићев заменик Вучић који каже да је то његов лични чин и да ни он ни нико други није успео да га одговори".

"Штрајк Томислава Николића не представља никакву борбу против некаквог режима у коме су опозицији одузета друга средства борбе, него лична одлука да се у демократском друштву избори траже на ванинституционални начин", истакао је Ђуришић.

Ђурић је навео да је свако поређење са деведесетим годинама и са условима у којима је опозиција тада деловала, као и са покојним премијером Зораном Ђинђићем нетачно и крајње неукусно.

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић од суботе штрајкује глађу и жеђу. Он се налази у приватном Клиничко-болничком центру Београда и према изјавама лекара његово здравствено стање је веома забрињавајуће.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво