СНС: Није време за продају "Телекома"

Напредњаци сматрају да није повољан тренутак за продају "Телекома" јер тренутна вредност није довољно велика, па је неопходно уложити у модернизацију компаније.

Српска напредна странка сматра да није добар тренутак за продају "Телекома", јер је вредност тог предузећа "недовољно висока", рекао је потпредседник Главног одбора СНС-а Небојша Стефановић.

"Власт мора да сачека повољнији тренутак када ће та вредност бити већа, а да године које су пред нама искористи да то предузеће реформише и уложи у његову модернизацију", рекао је Стефановић на на конференцији за новинаре.

Према његовим речима, новац од продаје "Телекома" владајућа коалиција би потрошила за предизборну кампању.

Стефановић је рекао да власт мора да се понаша одговорније према државној својини и да не би требало да се води страначким интересима.

"Новац који треба да добије од Телекома, који ће бити веома мали, а надамо се да га неће ни продати, био би само уложен у предизборне кампање владајућих странака", казао је Стефановић.

Стефановић је оценио да градска власт у Београду функционише "веома лоше" јер је "централизована" док су градске општине "потпуно развлашћене".

Поступак легализације урађен је "катастрофално", рекао је Стефановић, наводећи да је само мали број предмета завршен. "Ако би се овако наставио поступак, легализација у Београду трајала би још 500 година", рекао је Стефановић.

Према његовим речима, градска власт је потрошила више новца на маркетинг поводом садње платана на Булевару краља Александра него на саму садњу.

Стефановић је упитао због чега се споро реализује пројекат изградње насеља на простору касарне "4. јули" на Вождовцу и оценио да је пројекат изградње моста на Ади недовољно транспарентан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво