Читај ми!

Петковић: Курти Ивановића покушава да искористи за напад на Србију и Србе на КиМ

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић рекао је, реагујући на изјаву Аљбина Куртија поводом пете годишњице убиства лидера Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” Оливера Ивановића, да је Курти "последњи који данас има право да узме Ивановића у уста", с обзиром да га је "и после смрти бесрамно називао криминалцем и ратним злочинцем".

"Последњи који данас има право да узме Оливера Ивановића у уста је Аљбин Курти који га је и после смрти бесрамно називао криминалцем и ратним злочинцем на ТВ Н1. Курти сада страдалог Оливера покушава да искористи за напад на државу Србију и Србе на КиМ. Бесрамно и нељудски!", написао је Петар Петковић на Твитеру.

Додаје да "нисмо, нити ћемо заборавити како су Оливера невиног држали у приштинском казамату три и по године".

"О томе најбоље сведоче његова породица и страначки саборци који јако добро знају ко је Оливеру све време био подршка", написао је Петковић.

Аљбин Курти је раније данас у видео-поруци објављеној на Фејсбук профилу владе привремених приштинских институција поводом годишњице убиства Ивановића, поред осталог, изнео и тврдњу да је убиством Ивановића "убијен политички плурализам међу Србима".

Курти је оценио да је "потребна посвећеност свих релеватних институција да пронађу и осуде одговорне за убиство Ивановића".

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво