Читај ми!

Небојша Стефановић спреман да иде на полиграф због случаја "Јовањица"

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић истакао је да је заинтересован да се у потпуности расветле све околности везане за случај "Јовањица", као и да се ставља на располагање државним органима, да је спреман да одговори на свако питање и буде полиграфски тестиран.

"Сасвим је сигурно да сам, поред Александра Вучића и његове породице, највише заинтересован да се у потпуности расветле све околности везане за случај 'Јовањица', као и да се утврди шта је истина у ономе што је осумњичени Колувија рекао", наводи Небојша Стефановић.

Наглашава да је веома важно утврдити да ли је заиста неко из МУП-а подстрекивао Колувију да лажно оптужи Андреја Вучића или било кога другог и "да дођемо до потпуне истине ко су ти људи и ко им је наложио да тако поступају".

"Из тог разлога, као неко изразито заинтересован да се дође до пуне истине, стављам се на располагање државним органима и спреман сам да одговорим на свако питање и будем полиграфски тестиран како бих доказао истинитост својих тврдњи", поручује Небојша Стефановић.

Првооптужени у случају "Јовањица" Предраг Колувија је у разговору са својим адвокатом и послаником СНС-а Владимиром Ђукановићем, говорећи о томе ко га је из полиције подстрекивао да оптужи Андреја Вучића, рекао да га не би чудило да је то неко из кабинета министра, можда чак и министар лично.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се