Вулин: За Марковића је прекасно да било шта научи

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је председник Србије Александар Вучић понудио да Србија плати порески дуг Митрополије црногорско-приморске, а да је циљ Владе Црне Горе стварно измирење дуга, та вест би их обрадовала. Вулин напомиње да Александар Вучић не покушава да научи било чему Душка Марковића.

Александар Вулин је рекао да је уследио "уместо захвалности, напад на Вучића".

"Циљ Владе Црне Горе није ни плаћање дуга, ни поштовање закона. Српској православној цркви треба одузети имовину, а Србима памћење", рекао је Вулин реагујући на изјаву премијера Црне Горе Душка Марковића да "Митрополија црногорско-приморска не испуњава пореске обавезе и да их у томе неће подучавати нико, па ни председник Србије".

Вулин је изјавио да ће председник Србије помоћи Српској православној цркви и сачувати српске светиње, овај пут у Црној Гори.

"Влада Црне Горе ће морати да нађе неко друго оправдање за отимање имовине Српској православној цркви. Порески дуг, прави или лажни ће бити покривен. Александар Вучић не покушава да научи било чему Душка Марковића, био би то губитак времена, за њега је прекасно да било шта научи", закључио је Вулин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво