Марковић: Митрополија не испуњава обавезе, председник Србије нас неће подучавати

Премијер Црне Горе Душко Марковић поручио је да је Митрополија црногорско-приморска порески обвезник који не испуњава обавезе. Закон важи за све, о томе нас неће подучавати нико, па ни председник Србије, истиче Марковић.

Душко Марковић каже да су порески обвезници они који раде и остварују права у Црној Гори, а не грађани друге државе и њени званичници.

"Закон важи за све, о томе нас неће подучавати нико, па ни предсједник Србије. Порески обвезници су они који раде и остварују права у Црној Гори, а не грађани друге државе и њени званичници. Пореска управа Црне Горе ради законито", рекао је Марковић у Лондону где учествује на инвестиционој конференцији за Западни Балкан коју је организовала Европска банка за обнову и развој (ЕБРД).

Директор Пореске управе Миомир М. Мугоша рекао је у раније да је Митрополија црногорско-приморска дужна више милиона евра пореског дуга.

Из Митрополије су на то рекли да је Мугоша изнео непроверене и неутврђене податке, те да је вишемилионски дуг измишљен ради хајке против цркве.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво