Михајловић: На истражним органима је да ли ће објавити снимак несреће на наплатној рампи

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да се истражни органи баве питањем несреће на наплатној рампи код Дољевца у којој је погинула Станика Глигоријевић и да је на њима да ли ће објавити снимак са места несреће или не.

"То је питање за истражне органе и на њима је да ли ће објавити снимак несреће или не, то нема никакве веза са мојим министарством", рекла је Зорана Михајловић одговарајући на питања новинара у Влади Србије.

Упитана о рушењу нелегалног објекта на Копанику, Михајловићева је рекла да ће то питање бити решено и да је то рекао и министар полиције Небојша Стефановић.

Потписивање финансијског уговора о изградњи ауто-пута Ниш–Мердаре показује да Србија жели да се повезује са регионом и да сва решења тражи компромисом, навела је Михајловићева уз оцену да је то важније од критика опозиције да тај ауто-пут није потребан.

"Много критика је долазило од Вука Јеремића, Драгана Ђиласа, Бошка Обрадовића и Војислава Шешеља поводом изградње ауто-пута Ниш–Мердаре. То је група опозиционих странака која нас је називала издајницима која нам је говорила да такав ауто-пут Србији не треба и да нема шта држава да гради ка Албанији", рекла је Михајловићева одговарајући на питања новинара.

Према њеним речима, садашња Влада није тако опредељена већ је њен циљ да се повезује са регионом.

"Када нешто радите, морате да имате визију и стратегију где желите да Србија буде и како треба да буде развијена, не ове године, не за пет година, него за 20 и више година. Србија треба да буде повезана са регионом и окренута европским интеграцијама и стандардима", нагласила је Михајловићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво