Вучић: Нема лепше идеје него да нови ауто-пут буде назван по Милошу Великом

Нема боље ни лепше идеје него да нови ауто-пут, од Обреновца до Љига, буде назван по Милошу Великом, који је утемељио и изродио савремену српску државност, поручио је на Инстаграму председник Александар Вучић уочи отварања те деонице.

"И када данас погледамо карту наше Србије и на њој видимо и Београд и Обреновац, и Рудник и Таково, и Љубић код Чачка и Горњу Добрињу код Пожеге и златиборске пропланке, чини се да нема боље ни лепше идеје него да нови ауто-пут који ће повезивати сва та дивна места и пределе наше једине Србије, назовемо по овом великом човеку који је те градове и села учинио великим у српској историји, који је утемељио и изродио савремену српску државност - Ауто-пут Милоша Великог. Нека нам је са срећом!", написао је Вучић на Инстаграм профилу "будућностсрбијеав".

Уз поруку на Инстаграму објављен је и видео како су текли радови на изградњи тог пута. 

Аутопут "Милош Велики", на деоници од Обреновца до Љига, биће отворен у недељу, 18. августа, а отварању ће присуствовати и председник Вучић.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара