Радета: У Хаг не идем добровољно

Посланица СРС-а Вјерица Радета изјавила је да она и њен колега Петар Јојић немају намеру да иду добровољно у Хаг, наводећи да их штити Устав Србије и правоснажно решење Вишег суда у Београду у којем пише да нема правног основа за изручивање.

Иначе, о одлуци Међународног механизма и налогу за њихово хапшење сазнала је, каже, из медија, те додаје да није њен проблем како ће Србија да реагује.

Предсатвницима медија у скупштини Вјерица Радета је рекла и да не не може да верује да постоји неко ко би био у стању да грубо прекрши Устав Србије и правоснажно решење Вишег суда, али је закључила да је то свакако питање за представнике власти.

Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да тај покрет не би изручио ниједног држављанина Србије "лажном и антисрпском суду у Хагу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се