Фабрици и О`Конел апелују да се реши случај убиства Ивановића

Поводом годишњице убиства српског политичара Оливера Ивановића, шеф Делегације ЕУ у Београду Сем Фабрици и британски амбасадор у Приштини Рури О`Конел позвали су надлежне да пронађу починиоце.

Сем Фабрици је на Твитеру написао да су његове мисли са породицом, рођацима и пријатељима Оливера Ивановића који је убијен пре годину дана.

"ЕУ очекује да починиоци буду пронађени и приведени правди", написао је шеф Делегације ЕУ у Србији.

Британски амбасадор у Приштини Рури О`Конел позвао је надлежне приштинске институције да предузму све неопходне радње како би овај случај био што пре окончан.

"Прошло је годину дана од када је Оливер Ивановић убијен. Његова породица заслужује правду. Људи заслужују да живе без страха од насиља, без обзира на њихове политичке ставове. Очекујемо да косовске власти предузму озбиљне мере како би осигурале правду", написао је британски дипломата на Фејсбуку.

Ивановић је убијен на данашњи дан прошле године, а његове убице и налогодавци још нису пронађени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво