Односи Србије и Израела врло добри

Министар спољних послова Ивица Дачић примио је амбасадорку Државе Израел у Београду Алону Фишер Кам, а на састанку је обострано констатовано да су односи Србије и Израела врло добри и да се свакодневно додатно развијају и обогаћују.

Две земље и два народа, који су често делили и историјске судбине, традиционално баштине добре односе и опредељени су за даљи развој односа у наредном периоду, на обострану корист и интерес, наводи се у саопштењу Министарства после састанка.

На том путу не виде се препреке и обострана су очекивања да међусобне везе буду још интензивније, а у том контексту Дачић се заложио за дефинисање својеврсне "мапе пута", којом би се препознали и конкретизовали конкретни кораци и мере у правцу даљег јачања укупних билатералних односа – политичких, економских, културних и других.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво