Концерт подршке у Косовској Митровици

Подршку српском народу на Косову и Метохији пружила је певачица Светлана Цеца Ражнатовић, која је одржала концерт у Косовској Миртовици.

У Косовској Митровици данас није било протестних окупљања грађана поводом такси на увоз робе из централне Србије привремених косовских инстутуција нити их је било у другим општинама на северу Косова.  

Што се тиче снабдевености животних намирница и лекова Митровчани кажу да се осећају несташице па до лекова морају до Рашке. 

У знак подршке Србима на КиМ певачица Светлана Цеца Ражнатовић одржала је у Косовској Митровици концерт. На концерту је био окупљен велики број грађана које ни хладно време ни киша нису спречили да дођу. 

Ражнатовићева је на почетку концерта окупљенима поручила да је дошла да пружи подршку, и, ако је потребно, помоћ, пренео је Радио Контакт Плус.

"Дошла сам да вас подржим, ако треба и нека хуманитарна помоћ, то је све што могу да учиним за вас. Само да знате, да сам увек уз вас. Ја не бих пуно да вам причам, ја бих да вам певам данас", казала је Ражнатовићева.

Концерту, који је трајао скоро два сата, присуствовали су и представници Срба и локалне самоуправе са севера Косова.

Поред српских застава, могли су се видети и транспаренти на којима је писало: "Свете, зар да наша деца буду жртве", "Помозите нашим бебама", "Уницеф хелп"...

Концерт су обезбеђивали припадници косовске полиције, а на лицу места су биле ватрогасна и екипа хитне помоћи, као и припадници Кфора. 

После концерта, Ражнатовићева је захвалила публици што су јој, како је рекла, улепшали дан и испунили срце. 

На административном прелазу Јариње још увек српски камиони не прелазе административну линију, а 17 возила је враћено због царинских декларација коју не прихватају косовски цариници. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво