Брнабић захвалила Унији Комора на подршци интегритету Србије

Председница Владе Ана Брнабић је, на састанку са министром иностраних послова и међународне сарадње Уније Комора Суефом Мохамедом Ел-Амином, изразила велику захвалност тој држави на подршци територијалном интегритету и суверенитету Србије, исказану кроз одлуку да повуче признање једнострано проглашене независности Косова.

Премијерка је истакла да Србија остаје посвећена очувању мира у региону и наставку дијалога са Приштином и додала да је за Србију оваква подршка Уније Комора од великог значаја.

Ел-Амин је нагласио да је Унија Комора и раније подржавала позиције Србије у организацијама у којима Србија није члан, чврсто бранећи принципе међународног права и поштовања територијалног интегритета Србије, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Министар иностраних послова и међународне сарадње Уније Комораје истакао да је потписивање Меморандума о разумевању између две земље веома значајно, јер отвара простор за унапређење сарадње у области образовања, пољопривреде, одбране, као и у другим областима.

Брнабићева се захвалила Ел-Амину на позиву да посети Унију Комора и оценила да би та посета допринела развоју свеукупних билатералних односа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво