Вулин одговара Скоту: Косово јесте такозвано

Министар одбране Алексадар Вулин је, поводом изјаве америчког амбасадора да је Косово "независна држава", рекао да је Кајл Скот, "у својој бахатости, заборавио да Србија није колонија и да не може да гази њено достојанство".

"Жао ми је што амбасадор Скот своју бахатост није покушао да покаже на неком догађају са председником Вучићем, јер би тада наглавачке летео из Владе. Али бар је Србија могла да види ко се бори за Србију, а ко мисли само на своја доња леђа", рекао је Вулин.

Како се подсећа у саопштењу, Скот је раније, на потписивању меморандума о сарадњи за пројекат изградње Моравског коридора, изјавио да "косовска влада није такозвана, већ Влада Косова, које је независна и суверена земља".

"Амбасадор Скот је, у својој бахатости, заборавио да Србија није колонија и да не може да гази њено достојанство. А да Косово јесте такозвано и да није држава говори и чињеница да није чланица УН. Или је, можда, амбасадор Скот почео да говори и мисли и у име Уједињених нација. За такву бахатост наш народ каже - што је тиква празнија то је безобразнија", рекао је министар Вулин.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво