Весић: Ђилас би да забрањује медије и остави народ без посла

Члан Председништва СНС Горан Весић рекао је да би "Драган Ђилас да забрањује медије, укида слободу говора, успут да протерује стране инвеституре из земље и тако народ Србије остави без посла и права на рад".

Драган Ђилас, каже Весић, није више само тајкун и богаташ који се обогатио на рачун грађана Србије него и "нерозни поштар" који је почео свакодневно да пише писма прво ММФ-у, а затим уреднику Радио-телевизије Србије.

"Вероватно ће сутра наћи нову мету. И тако се Ђики од богатог тајкуна претворио у 'нервозног поштара'. Наравно да га је народ Србије одавно прозрео", рекао је Весић.

Навео је да су тако и грађанима смешне бесмислице које је Ђилас јуче написао у писму ММФ-у.

Весић је подсетио и на писмо Ђиласа уреднику РТС-а у ком "кука што не може да командује РТС-у и да уцењује, као што је раније могао док је трговао секундама РТС и тако их држао у шаци".

"Након одласка Ђиласа са власти, медији су у Србији коначно постали слободни, па их уређују искључиво уредници и новинара", гаже Горан Весић.

Весић је рекао да то Драган Ђилас никако не воли.

"Да је само у питању РТС можда бисмо могли да кажемо да је Драган Ђилас ипак, само због неког само њему знаног повода, љут на РТС. Међутим, није само то у питању. Драган Ђилас би да уређује РТС, а телевизији Пинк жели да одузме право на рад", наводи Весић.

Каже да је Ђилас синоћ на трибини у Пожеги затражио да се Телевизији Пинк одузме нацонална фреквенција, коју је та телевизија по закону, на слободном конкурсу, добила и за коју плаћа дажбине надлежним органима.

Михајловић: Резултати говоре

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић изјавила је да резултати Владе говоре да се Србија убрзано развија, без обзира на сталне нападе опозиције којима смета сваки покушај модернизације и развоја.

Како је додала, када ММФ похвали Србију за уређене јавне финансије и спровођење реформи, онда не ваља ММФ, кад се предложи изградња нових ауто-путева, опозиција је прва да буде против, а док су били на власти нису могли да заврше ни Коридор 10.

Један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђилас оптужио је пре неколико дана шефа Мисије ММФ-а Џејмса Руфа да намерно игнорише чињенице како би хвалио економске мере Владе Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво