Јеремић: Вучић ће пасти на косовском питању

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да ће се председник Србије Александар Вучић "оклизнути и пасти" на решавању проблема Косова и Метохије с међународном заједницом, која је, како је оценио, у Савезу за Србију добила јединог довољно снажног и кредибилног саговорника у српској опозицији.

"Међународна заједница, коју данас првенствено интересују решавање питања избеглица и Косово и Метохија, до сада је разговарала само с једним човеком у Србији, Александром Вучићем, а сада је добила и другог саговорника, у Савезу за Србију", верује Јеремић.

Јеремић је током оснивачке скупштине Градског одбора Народне странке Београд, на којој је за председника тог одбора изабран потпредседник странке Никола Јовановић, истакао да ће Србија "умети да релативизује међународну подршку која је до сада ишла само према једном човеку".

Никола Јовановић рекао је да верује у победу на наредним локалним изборима у Београду, најдаље до 2020. године.

На оснивачкој скупштини београдског одбора Народне странке говорили су и глумац Марко Степановић, председник Правног савета странке Владимир Гајић и потпредседница Санда Рашковић Ивић, а гост на скупу је био Драган Ђилас, један од лидера Савеза за Србију.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво