СНС: Осуда напада и подршка председнику Вучићу

Одборничка група "Александар Вучић – Зато што волимо Београд!" у Скупштини града Београда најоштрије је осудила "политичку хајку коју све учесталије воде Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић" против председника Александра Вучића, а осуди се придружио и градски одбор СНС-а у Новом Саду, као и поједини чланови Главног одбора СНС-а.

"Најбизарније је то што мисле да нападима на породицу и позивима на пуч и крвопролиће могу да га победе и поново својим катастрофалним политичким одлукама доведу Србију на политичке маргине ", наводи се у саопштењу одборничке групе из Београда.

Осуђући нападе на Вучића појединачно је реаговао и шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Александар Мирковић који је навео да су континуирани и оркестрирани напади на председника државе јасан показатељ да "тајкунско-лоповски тандем Драган Ђилас-Вук Јеремић, појачани насилником Бошком Обрадовићем, не презају ни од чега само да би се дочепали власти".

Подршку председнику Србије пружио је и градски одбор СНС-а у Новом Саду који поручује да највећи проблем – трајно решење питања КиМ, Александар Вучић као одговоран политичар и СНС као државотворна партија неће оставити на терет генерацијама које долазе.

На нападе су појединачно реаговали и чланови Главног одбора СНС-а, Александар Савић и Срђан Коларић, који су навели да се у свакој уређеној земљи претње председнику схватају озбиљно и изискују деловање надлежних државних органа. 

Срђан Коларић, који је на челу општине Чукарица, оценио је да је Вучић својим залагањем и несебичним радом и трудом учинио све да грађани данас живе боље, наводећи да убедљива подршка на претходним изборима доказује да су грађани препознали и подржали напор и труд Александра Вучића за стварање бољег живота.

У међувремену је и градски одбор СНС Ужице пружио подршку Вучићу у решавању косовског питања и осудио, како се наводи у саопштењу, "срамотно понашање тајкунско-лоповске коалиције предвођене Ђиласом, Јеремићем, Обрадовићем који су продавали националне и државне интересе док су били на власти зарад личног богаћења".

И општински одбор СНС Параћин саопштио је да пружа пуну подршку председнику Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво