Божовић: Власт не може да истрпи критику

Посланик ДС-а Балша Божовић изјавио је да власт на чијем је челу Александар Вучић не може да поднесе критику, чак ни на локалним медијима и као пример за то навео зрењанинску телевизију КТВ.

"Притисцима на власнике телевизије и чланове њихових породица покушавају да угуше зрно слободе. Вучићу смета све од локалних до регионалних, кабловских медија и свега до чега грађани могу да дођу преко интернета", рекао је Божовић.

Он је у Скупштини Србије на конференцији за новинаре лидера СНС-а упоредио са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом и рекао да су то "два најуплашенија диктатора", као и да се у обе земље догађа сличан сценарио попут притисака на оне који мисле другачије.

"Нешто блажи је сценарио у Србији, али завршиће се као у Турској", рекао је Божовић.

Говорећи о зрењанинској телевизији, Божовић је рекао да су они неутрални и да данас не постоје опозициони медији, те да су на КТВ били позивани да гостују представници свих политичких странака.

Божовић је поручио да ће се ДС борити да се слобода у Србији не угаси и да се "такве ствари" више не дешавају, те да ће "телима бранити оне које физички угрожавају не би ли угасили сваког ко мисли другачије".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво