Вучић: О будућности Србије одлучиваће грађани

Председник Србије Александар Вучић истакао је у Врњачкој Бањи да ће дати све од себе да реши проблеме који постоје 100 година, и најавио да ће о будућности Србије одлучивати грађани.

Александар Вучић је, обраћајући се грађанима Врњачке Бање поводом 150. годишњице туризма у том граду, рекао да имамо велики посао да решавамо – проблем генерација.

"Да ли ћемо успети у свему томе, остаје да се види. Тешко је ухватити се укоштац са косовским чвором. Неки ће рећи да не ваља шта год да урадимо, али ако оставимо овако, само ћемо да крваримо сваки дан и да губимо", објаснио је Вучић.

Навео је да нећемо бити кукавице, већ желимо да будемо храбри и да проблеме не остављамо нашој деци.

Указао је да нема поверења у "оне из Приштине и оне који су им у послу разарања Србије помагали, али да то не значи да неће да се бори и дати све од себе да тај проблем реши".

"Од вас ћемо тражити коначну пресуду да донесете, а даћу све од себе, јер мени није циљ да постанем богат за време мандата. Хоћу да решим проблеме грађана Србије који постоје стотину година", рекао је председник Србије.

Истакао је да ће грађани одлучити може ли Србија у будућност или не.

"Многи су ликовали и радовали се када смо кренули у фискалну консолидацију очекујући да пропаднемо, да као Грчка смањујемо 15 пута плате и пензије. Сада када ћемо имати пензије и плате веће него икада пре, показаћемо да смо умели да гледамо у будућност, верујемо у тешке мере, а не лака решења", подвукао је Вучић.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво