Весић: Са шест аутомобила и бициклима малтретирају Београђане

Скупштина града Београда најоштрије осуђује бахатост групе грађана, која је данас са шест аутомобила и неколико бицикала поново малтретирала Београђане тако што су два сата блокирали трг Славија, онемогућавајући аутомобиле, трамваје и тролејбусе да пролазе, каже заменик градоначелника Горан Весић.

"Већ трећи дан ова организована и плаћена група покушава да заустави живот у Београду не би ли срушила легално изабрану власт. Прича да протестују због цене горива само је параван за политичке циљеве, јер цену не формирају ни Влада, ни Град Београд, већ компанија која је продата управо у време када је Драган Ђилас био део власти у Србији", рекао је Весић Танјугу.

Група која блокира саобраћај, нагласио је, оваквим понашањем наноси штету привреди града која је веома висока, онемогућава дежурне и комуналне службе да раде свој посао и малтретира своје суграђане.

"Овако нико нема право да се понаша, без обзира иза које политике се скривао", закључио је Весић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво