Вукосављевић: Кадровске промене су увек могуће

Министар културе и информисања Владан Вукосављевић рекао је да га кадровске промене не би изненадиле, јер у политици нема великих кадровских изненађења за оне који разумеју приниципе на којима се она заснива.

На молбу новинара да прокоментарише писања медија да ће ускоро бити смењен и да ће на његово место доћи директорка ЈП "Службени гласник" Јелена Триван, Вукосављевић је рекао да није целисходно да се бави таквим спекулацијама.

"Медији увек уочи или након избора имају своје информације. Неке су поуздане, неке су мање поуздане, али докле год смо колеге и ја у могућности да улажемо добар труд, ми ћемо тај посао и радити", истакао је Вукосављевић након потписивања уговора са Владом АП Војводина и ЈП "Службени гласник" о издавању едиције "Српска књижевност о Великом рату".

Министар је нагласио да је политика пресек различитих интереса, логика, околности и да је у политици бавити се прогнозама јалов посао.

"Многе се ствари ту преплићу и то је закон политике и политичког живота, и промена кадрова и савеза... Верујем да и оцене резултата нечијег рада имају јак утицај на такве ствари. Није целисходно да се бавим таквим спекулацијама", рекао је министар.

На питање да ли би га изненадила смена, Вукосављевић је рекао да у политици нема великих кадровских изненађења за оне који разумеју принципе на којима се политика заснива.

Уговор о издавању едиције "Српска књижевност о Великом рату потписали су Вукосављевић, директор издавасства ЈП "Службени гласник" Петар Арбутина и председник Покрајинске Владе Игор Мировић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво