Вучевић: Покажите шта сте имали пре 17 година а шта сада

Потпредседник Главног одбора СНС-а Милош Вучевић позвао је "стручњаке из старе-нове ДС и повезаних 'предузећа' " да покажу грађанима, "које су оставили без хлеба и достојанства, а државу довели на ивицу банкрота, шта су заједно променили у Србији на боље, осим стања на својим банковним рачунима".

Вучевић је позвао "све Шутановце, Ђиласе, Јеремиће, Пајтиће, Јанковиће" да покажу грађанима шта су имали пре 17 година, а шта имају данас.

"Нека докажу грађанима да нису од политике направили најуноснији бизнис, а од ДС-а, док су били на власти, профитабилно предузеће", поручио је Вучевић.

Вучевић каже да грађани и даље чекају да чују одакле Драгану Шутановцу "300.000 евра на банковном рачуну, луксузни станови, сатови, слике, накит", како се "бескућник Јеремић, исти онај који је народним парама плаћао једно ноћење у луксузним хотелима 1.200 евра, скућио у стану од пола милиона евра у Београду", како је Драган Ђилас као "активан ‘жути‘, како сами кажу, постајао сваког дана богатији за неколико хиљада евра?".

Одговор на исто питање, наводи Вучевић, грађани чекају и од Пајтића, Јанковића и свих њихових функционера: "Одакле им паре за летовања на јахтама и у луксузним хотелима, одакле станови, викендице, пуни банковни рачуни, а шта су имали пре 17 година?".

Градски одбор Покрета социјалиста Ниша запитао је чланове ДС, реагујући на њихову јучерашњу трибину у том граду, шта их је то спречавало да за 12 година своје владавине ураде све оно о чему сада причају. 

"Шта је вас из ДС-а спречавало да ви доведете "Џонсон електрик", "Леони", "Цумтобел" и многе друге фабрике које запошљавају и које ће запошљавати Нишлије", пита ПС Ниша у саопштењу. 

Критикујући актуелну власт, председник ДС-а Драган Шутановац је јуче у Нишу изнео тврдње да нема ништа од њихових обећања и да "нема особе која у данашњој Србији живи боље, а да није из Српске напредне странке".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи