ДС у Нишу организовао разговор са грађанима

Демократска странка вечерас је у Нишу наставила серију разговора са грађанима, којима су се обратили председник странке Драган Шутановац, као и страначки функционери.

Шутановац је подсетио да су пре 17 година, 24. септембра, грађани срушили режим Слободана Милошевића, оцењујући да ће и власт Српске напредне странке бити послата "на сметлиште историје", саопштио је ДС.

Критикујући актуелну власт Шутановац је изнео тврдње да нема ништа од њихових обећања и да "нема особе која у данашњој Србији живи боље, а да није из Српске напредне странке".

Говорећи о стању у опозицији, Шутановац је рекао да на српској опозиционој сцени не фале сујета и его, као ни жеља да неко буде први, већ неопходна решења за грађане.

Он је рекао да ДС нуди преко 40 конкретних решења како би живот у Србији могао одмах да се промени набоље и представио предлог по коме би сви ђаци у Србији имали бесплатне уџбенике, а родитељи субвенцију за чување детета.

Потпредседник Демократске странке Бранислав Лечић, је рекао да су "напредњаци дошли на власт са паролама против корупције" а да је "сада цело друштво корумпирано", наводи се у саопштењу.

Генерал у пензији Срето Малиновић, рекао је да је приступио ДС-у јер за ту партију више нико не може да каже да је "мање зло" и да су из странке отишли "жути", а остале само демократе.

број коментара 1 пошаљи коментар
(недеља, 24. сеп 2017, 11:09)
anonymous [нерегистровани]

gospodo

Mislim da ste se malo zaigrali ,potrosili ste sve kredite ovog naroda dosta je idite idite.