Рашковић Ивићева и Радуловић о Вулиновом стану

Председница посланичке групе Нова Србија – Покрет за спас Србије Санда Рашковић Ивић каже да је Тужилаштво заказало у случају министра Александра Вулина кога оптужују да је купио стан новцем чије се порекло не зна. Шеф посланичке групе Доста је било Саша Радуловић оценио је као политички притисак нападе Покрета социјалиста на уредника "Крика" Стевана Дојчиновића после објављивања текста о томе како је министар одбране Александар Вулин купио стан вредности веће од 200.000 евра у Београду.

"Дарежљива тетка која даје 205.000 евра, јасно је да су те паре стечене на потпуно други начин, али тиме треба да се баве институције и органи гоњења. Тужилаштво је овде заказало, то је само један бисер у низу оног што се нама дешава, а то је да ако сте део власти све вам је дозвољено", навела је Рашковић Ивићева, преноси Танјуг.

Додала је да је манир вређања и етикетирања када недостају аргументи начин понашања дела посланика СНС-а и министра Вулина и да такав начин не доликује ни "најпримитивнијим људима, а камоли члановима владе и Народне скупштине".

Радуловић је новинарима у Скупштини Србије рекао да Тужилаштво не даје одговоре на кључна питања да ли је узело изјаву Вулинове тетке која је наводно дала паре за куповину стана, да ли је у пореској управи проверило да ли је плаћен порез на поклон и да ли "уопште ради свој посао".

"Кључни проблем је на страни Тужилаштва које не ради свој посао. На такав начин су нам прошле све пљачкашке приватизације, цела држава опљачкана, а изгледа нико није крив. Очигледно је да се ради о политичком притиску да би се прво држао у фијоци читав предмет, а касније да би био и одбачен", рекао је Радуловић, преноси Бета.

Оценио је и да је напад на Дојчиновића манир према свима који имају да кажу нешто суштински важно за друштво, због чега се касније "провлаче кроз блато" и о њима се износе "најневероватније оптужбе".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво