Српска листа пријавила кандидате за локалне изборе у октобру

Кандидати Српске листе за председнике десет општина са српском већином на Косову и Метохији пријавили су Централној изборној комисији у Приштини своје кандидатуре за предстојеће општинске изборе.

Истовремено су за локалне изборе 22. октобра предати спискови одборничких кандидата за скупштине у десет српских општина.

Председник Српске листе и кандидат за председника општине у северном делу Косовске Митровице Горан Ракић изјавио је да се на листи кандидата налазе одговорни, храбри и честити људи.

"Они ће се у наредне четири године борити за бољи живот Срба на овим просторима, уз снажну подршку грађана, али и председника Србије Александра Вучића и Владе Републике Србије", рекао је Ракић у Приштини након предаје листе кандидата.

Додао је да дубоко верује да ће грађани подржати Српску листу и све њене кандидате у свим општинама, јер је, Српска листа једина гарант опстанка и останка Срба на овим просторима.

Поред одборничких кандидата у српским срединама, Српска листе ће имати кандидате за одборнике у још 11 општина у којима Срби нису већина.

Поред Ракића, кандидати Српске листе за председнике општина су још Срђан Поповић у Грачаници, Драган Петковић у Партешу, Страхиња Спасић у Клокоту, Градимир Микић у Ранилугу, Светислав Ивановић у Новом Брду, Зоран Тодић у Лепосавићу, Вучина Јанковић у Звечану и Стеван Вуловић у Зубином Потоку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво