Чедомир Јовановић кандидат ЛДП-а за градоначелника Београда

Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић биће кандидат те странке за градоначелника Београда на предстојећим локалним изборима, потврдио је агенцији "Бета" портпарол те странке Јован Најденов.

"Политика ЛДП-а мора бити представљена на предстојећим изборима у Београду. Чедомир Јовановић, који има политички ауторитет као председник ЛДП-а и који је позивао грађанске и демократске снаге у земљи на политичко уједињење и у бројним тренуцима уступао другима право да предводе опозициону сцену у Србији, сада је прави избор некога ко би могао да буде носилац те политике", рекао је Јoван Најденов.

Најденов је рекао да ће ЛДП инситирати на својим програмским начелима и да ће разговарати са свим странкама у оквиру грађанске и демократске опозиције са којима деле иста начела.

"На наредним београдским изборима инсистираћемо на нашим програмским начелима и позваћемо све странке у оквиру грађанске демократске опозиције да разговарамо око тих начела", казао је Најденов и додао да ће сачекати да виде за каква начела ће се залагати странке и покрети који се тренутно формирају.

Избори за градоначелника Београда требало би да се одрже у 2018. години.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво