Ђурић: Србија се не плаши претњи бегунаца од правде

На Косову и Метохији је почела предизборна кампања и верујем да ће се албански политичари утркивати у ратоборности, каже директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

Србија никоме не прети, нити се плаши претњи бегунаца од правде, истиче се у саопштењу директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, поводом изјаве Рамуша Харадинаја да ће, ако постане премијер, а Србија не избрише Косово из свог устава, он трећину територије Србије присвојити Косову.

"Ова провокативна најава Рамуша Харадинаја је само још једна потврда колико је пуштање осумњичених за најтеже злочине на слободу претња за мир и стабилност у региону", наводи се у изјави.

"На Косову и Метохији је почела предизборна кампања и верујем да ће се албански политичари утркивати у ратоборности, јер сепаратисти и пресвучени терористи немају бирачима ништа друго да понуде", истакао је Ђурић.

Додао је да је сепаратизам албанском народу на Косову и Метохији донео само сиромаштво и одлазак у економску емиграцију као једину шансу за преживљавање.

"Сепаратизам је добро донео једино вођама сепаратиста, који су се преко ноћи од лажних марксиста и следбеника Енвера Хоџе преобразили у милионере и милијардере, а сада те милионе и милијарде стечене на крви Срба и Албанаца на изборима треба бранити мржњом и лудошћу", напоменуо је Ђурић.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво