Подршка Јединствене Србије Вучићу на председничким изборима

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да је та странака донела је одлуку да ће са коалиционим партнером Социјалистичком партијом Србије, подржати кандидатуру Александра Вучића на председничким изборима.

"Сигуран сам да је то најбољи избор имајући у виду да Србија никада није била популарнија у међународним односима него што је последње четири године, да много већи број инвеститора долази него претходних седам, осам година, и да су за Србију веома важна нова радна места", рекао је Марковић у Јагодини на обележавању страначке славе, Сретења.

Марковић је оиценио да ће "дан Д" за Србију бити дан одржавања председничких избора јер "мора да се направи континуитет онога што је радила Влада Србије за претходне четири године".

"Неки наши су ми говорили да се ја кандидујем за председника Србије, или да кандидујемо Дачића, али смо ми донели одлуку да подржимо оног ко је најбољи а у овом тренутку најбољи је Александар Вучић", рекао је Марковић.

Марковић је додао да ће Вучић доћи у Баточину где се одржава централна прослава обележавања страначке славе.

"Он ће се обратити нашим функционерима, али не да затражи глас јер сам сигуран да ће сви наши и функционери и чланови гласати за Александра Вучића као будућег председника Србије, већ да испоштује данашњи дан", рекао је Марковић.

Марковић је замолио све страначке функционере да "учине максимум у својим општинама како би Вучић победио у првом кругу".

"Ови избори неће да плаше стране инвеститоре као што су све изборне кампање плашиле инвеститоре да се не зна ко ће да победи, па када ће бити формирана влада. Ово се зна унапред. Моја порука људима није да иду да се кладе у кладионицама, али ако желите да се кладите, кладите се на Александра Вучића", закључио је Марковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво