СПС: Било је крајње време да Јанковић поднесе оставку

Социјалистичка партија Србије уверена је да је за досадашње "урушавање угледа и достојанства" независне државне институције Заштитника грађана одговоран Саша Јанковић и "крајње је време" да поднесе оставку и "престане да злоупотребљава функцију", изјавио је председник посланичке групе СПС у Скупштини Ђорђе Милићевић.

"Било би морално и коректно, да је оставку поднео далеко раније, када је започео своју политичку кампању, јер би на тај начин умањио штету коју је нанео", навео је Милићевић у писаној изјави достављеној Танјугу.

СПС је указивала, наводи Милићевић, да је данас више него јасно да су све изјаве које је Јанковић давао биле политичке и да се у свом раду искључиво водио личним политичким интересима.

"Извесно је да је досадашњи политички парадокс и политичка фарса, чији је главни актер био господин Јанковић, водећи истовремено политичку кампању и вршећи функцију Заштиника грађана, завршени, и да је то у најбољем интересу Србије и грађана Србије", закључио је Милићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво