Јованов: Лицемерне изјаве Шутановца

Потпредседник Главног одбора СНС-а Миленко Јованов оценио је као лицемерне изјаве лидера ДС-а Драгана Шутановца у којима помиње предузетнике и мале привреднике, истичући да је још лицемерније што садашњу владу оптужује за непостојеће везе са тајкунима лидер странке која је имала своје партијске тајкуне.

Шутановац је још једном потврдио да је једина политика његове странке "што горе, то боље" и да зато не треба да чуди што су, где год су били на власти, од месне заједнице до републичког нивоа, иза себе остављали пустош и хаос, навео је Јованов у писаној изјави.

"Невероватно је лицемерно да уопште спомиње предузетнике и мале привреднике, човек који на руци носи сат у вредности њиховог десетогодишњег пореза и који је исте те предузетнике лично хтео да бије, само зато што не мисле као он", истакао је Јованов, саопштено је из СНС-а.

Он оцењује да је још лицемерније да садашњу Владу, за непостојеће везе са тајкунима, оптужује лидер странке која је имала своје праве, партијске тајкуне, који су, како наводи, куповали све и свашта по Србији, од фабрика и њива, до новина и медија, али увек на штету државе и народа, и увек на корист Демократске странке и њених функционера.

"Српска напредна странка, за разлику од Шутановца, жели снажну, модерну и нормалну Србију и свакога дана сређује хаос који су Шутановац и његови партијски другови оставили, и у том послу нас неће ни зауставити, ни поколебати лажне оптужбе Шутановца и њему сличних", поручио је Јованов.

Он каже и да мисао Шутановца да "власт која гуши мала предузећа, а гледа кроз прсте великим пореским дужницима није држава својих грађана" није успео да разуме и шта је тиме хтео да каже.

Шутановац је раније данас саопштио да влада не би требало да "гледа кроз прсте" великим пореским дужницима, а да при томе, како је оценио, гуши мала и средња предузећа.

"Уместо што Влада планира да запосли 100 нових инспектора чији би задатак био да санкционишу мале, позивамо Владу да примени Закон и натера велике пореске дужнике да свој порез плате", навео је Шутановац у писаној изјави и истовремено затражио смену директора великих државних губиташа.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво