Јеремић: Одазваћу се позиву у вези са смрћу гардиста

Бивши шеф дипломатије Вук Јеремић изјавио је да ће се одазвати позиву у вези са предметом убиства двојице гардиста на Топчидеру 2004. године.

"Не верујем да могу значајно да допринесем истрази, али у сваком случају, ја ћу се одазвати сваком позиву државних органа. Лично мислим да је посреди покушај застрашивања и то на први дан мога повратка у земљу", рекао је Јеремић новинарима у Београду, након скупа који је организовао ЦИРСД, на чијем је челу.

Како је рекао, он није неко који се да лако уплашити, остаје у Србији и наставиће да буде ангажован у политичком животу Србије.

Сматра да је за жаљење да се једна трагедија злоупотребљава у политичке сврхе.

На питање да ли ће се кандидовати на предстојећим председничким изборим,а Јеремић је новинаре оставио без одговора

Раније данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је изјавио да полиција није приводила Јеремића већ да је његовом адвокату уручен позив, а по предмету у вези са околностима смрти двојице гардиста на Топчидеру.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара