СНС: Само да се ДС не оглашава по питању насиља

Српска напредна странка поручила је Демократској странци да се само они не оглашавају по питању насиља и тога ко је изнад закона, јер грађани знају да су управо они у последњих 20 година били недодириљиви и да за њих ниједан закон није важио.

"Данас, исти ти Шутановац, Балша и компанија, тероришу све у Народној скупштини, од српског парламента праве ријалити шоу, ометају расправу, изводе циркуске шараде, и, заједно са својим агресивним и примитивним компањонима из других посланичких група, свакодневно провоцирају како би изазвали неки инцидент", наводи се у саопштењу СНС-а.

Како се наводи, грађани виде и да опозиција нема ништа да понуди, осим мржње, псовки и насиља, да имају налоге и унапред припремљене планове да спроводе хаос у Скупштини, руше њено достојанство и урушавају ову институцију.

"Одлично виде да опозиција у Скупштини покушава да изазове физичке инциденте и насиље, као и то да лажу, блате, обмањују, изврћу, али и најпримитивније пљују, вређају и прете посланицима власти, не презајући чак ни од тога да им псују мртвог оца и непокретну мајку", наводи се у саопштењу.

Српској напредној странци је јасно да се лажне демократе и остали насилници из опозиције овако понашају, јер немају ни програм, ни политику, али им поручујемо да се поверење грађана не може задобити терором, насиљем и простаклуком, већ искучиво радом и резултатима, закључује се у саопштењу.

Народни посланик Демократске странке Балша Божовић рекао је да насиљем у Скупштини Србије када ниједан посланик није могао да добије реч, постало јасно да премијер Александар Вучић гаси парламент Србије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво