СПС: Јовановићу до Србије стало као до лањског снега

Социјалистичка партија Србије сматра срамним изјаве Чедомира Јовановића којима покушава да сакрије суштину своје политике - а то је да му је до Србије стало као до лањског снега, да једино води рачуна о интересима појединих западних земаља чије ставове промовише и да му је важан једино лични комодитет.

"Из тог разлога Чеда је спреман да уради све, ама баш све, против Србије. Зато га и боле речи Ивице Дачића који је о њему и његовој такозваној политици рекао само истину", наводи се у саопштењу.

СПС додаје да није никаква тајна да ЛДП на разне начине већ више година пропагира независност Косова.

За СПС није уопште спорно да Србија треба да буде чланица ЕУ, али не по цену угрожавања државних и националних интереса српског народа, нити по цену ремећења традиционално добрих и пријатељских односа са Русијом и Кином, пише у саопштењу.

Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је раније данас да шеф дипломатије Ивица Дачић наставља политикантски обрачун са опозицијом, те да је "сраман чин" замена теза да ЛДП ради против интереса Србије.

Јовановић је навео да Дачић не може да разуме да његове, како каже, "неодговорне изјаве" наносе штету искључиво Србији и њеним интересима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи