Обрадовић: За премијера припремљено 10 питања и једно "бонус" питање

Лидер Двери Бошко Обрадовић изразио је незадовољство што није поставио питање премијеру Александру Вучићу у Скупштини Србије, наводећи да је имао десет припремљених и једно "бонус" питање.

"Када ће Вучић после пет година изаћи на телевизијски дуел са једним јединим представником опозиције, а да то није Јелена Карлеуша", "открио" је Обрадовић новинарима у парламенту "бонус питање".

Обрадовић истиче да би замолио Вучића да поднесе оставку и запосли се у Светској банци, уколико је тачна изјава коју је недавно дао да је "њему и албанском премијеру Едију Рами, заједнички шеф директор Светске банке".

Међу питањима је припремио и "зашто је увредио труднице, породиље, социјално угрожене, зашто се британској ИТ компанији дају субвенције и тиме угрожава конкурентност домаћих ИТ компанија, шта је са несталим бебама".

Обрадовић је желео да пита премијера и да ли ће се кандидовати на изборима за председника Србије.

Лидер Двери је изнео податак да су се за питања члановима Владе пријавила 52 посланика, а да је само девет успело да постави питање, а посланичка група Двери није међу њима.

Седница се завршила, каже Обрадовић, баш када је он стигао на ред да постави питање, упитавши да ли је то случајно.

Израчунао је да су од три сата Вучић и министри говорили нешто више од два, а да четири највеће опозиционе групе нису успеле да поставе питање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара