Љубичић: Несхватљиве критике на рачун вежбе "Дрина 2016"

Државна секретарка Министарства унутрашњих послова Јана Љубичић истакла је да су несхватљиве изјаве оних који критикују напоре које Србија и Република Српска улажу у борбу против тероризма.

Јана Љубичић сматра да су, у времену када се цео свет бори против те пошасти која је глобална претња, такве оптужбе у најмању руке неозбиљне и непримерене, а пре свега неосноване.

"Није јасно како јачање капацитета у борби против тероризма може довести до кризе у добросуседским односима", изјавила је Љубичићева, а саопштило Министарство унутрашњих послова.

Додала је да је антитерористичка вежба "Дрина 2016" изведена на територији Србије и да јој је циљ био јачање и сарадња у борби против тероризма и свих безбедносних изазова.

"Србија је суверена држава и неће допустити да јој било ко са стране одређује шта ће радити на својој територији", закључила је Љубичићева.

Потпредседник РС Рамиз Салкић рекао је раније данас да смо ових дана сведоци забрињавајућег звецкања наоружањем на Дрини, у оквиру полицијских вежби, чиме се могу довести у кризу добросуседски односи БиХ и Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара