Вулин: Вучић треба и мора да води нову владу

Александар Вучић је гарант политике у коју верујемо и због које постојимо и Покрет социјалиста не може да гарантује да ће подржати било ког другог осим њега за председника Владе Србије, изјавио је председник те странке Александар Вулин.

"Уколико из било ког разлога Вучић није спреман да формира владу и уколико из било ког разлога, уопште нећу да улазим зашто је то тако и да ли постоји могућност да се то деси, неко други да буде мандатар за састав Владе Србије, ПС не може унапред да каже да ће га подржати и не може унапред да каже да је спремна да буде део коалиције уколико њу не преводи Вучић", истакао је Вулин у Бачкој Паланци.

Вулин је истакао да су грађани били веома јасни на изборима и да су рекли кога хоће за председника Владе Србије, односно да су јасно и гласно рекли да Вучић мора да настави политику коју је водио у протекле две године и за то добио апсолутну подршку нације.

"И Исток и Запад и грађани Србије су јасно разумели да Вучић треба и мора да води Владу Србије у будућем периоду. Зато постоје избори, да се одреди ко ће то радити. Уосталом, његови највећи противници су правили кампању за и против Вучића, народ је рекао за и јасно је да грађани очекују да Вучић буде председник владе", истакао је Вулин.

Вулин каже да је Вучић гаранција да ће се борба коју су заједнички водили од 2008. године, борба за самосталну Србију, војно неутралну Србију, Србију у којој не одлучује нико други него грађани Србије и социјално праведну Србију, наставити.

"Свако други и све друго морали би најпре да добију његову подршку па да заслуже нашу подршку. Ми смо лојални партнери, дугогодишњи саборци, за нас је најбитнија политика која ће се водити, а Вучић је гарант политике у коју верујемо и због које постојимо. Нисмо ми настали да бисмо били део власти, а поготово не да бисмо били у власти по сваку цену", нагласио је Вулин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво