Трибина ПУПС-а у Нишу

У сали Народног позоришšта у Нишšу ПУПС је одржžао трибину под слоганом „"Свет припада и нама"“, на којој су се присутнима обрaтили лидер ПУПС-а Милан Кркобабић, високи функционери странке и потпредседник СНС-а Братислав Га[šић.

"Крећемо у снаžжан поход. Ту морају да буду укључени и дрžжава, и локална самоуправа, и породица али и појединци. Само тако, скупа заједно, моžжемо да добијемо ту битку. То ће бити најжžешšћа битка и кључна битка за грађане Србије", поручио је Кркобабић.

Рекао је да очекује да "чувена српска четири оцила у 21. веку буду рад, ред, резултат и одговорност".

"Само на тај начин можžемо да идемо напред, можžемо да правимо стварне, суšштинске промене, оне које грађани Србије од нас очекују. Без великих речи... Понављам то је жžестока борба, у њој нема места за нарикаче, песници морају да буду по страни и они који причају приче", додао је лидер ПУПС-а.

Кркобабић је истакао да ће ПУПС у први план истакнути људе који су знали да раде и који и сада раде.

"Само тако прави и реални резултати рада могу да нас извуку", рекао је Кркобабић, који је говорио и о новој коалицији.

Потпредседник СНС-а Гашšић је у обраћању присутнима захвалио пензионерима на подршци.

"ŽЖелим да се данас захвалим вама, ви сте прави хероји реформи Александра Вучића. Да није било ваšше подршšке, да није било вашšег разумевања, да нисте схватили да нам је земља остављена на ивици банкрота, да су нам оставили празне пензионе фондове и да су потрошšили све šшто је ова земља приватизовала, да није било вашег разумевања, ваше жеље да се својој дрžжави помогне, данас не би имали овакав резултат у фискалној консолидацији земље. Разумели сте да је то једини прави пут да својој деци, својим унучићинма имате шта да оставите, земљу уређену, организовану...", поручио је Гашић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво