Шешељ: Подршка Вучићу ако се одрекне ЕУ

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ најавио је да ће та странка на предстојеће изборе ићи сама, јер никада не прави предизборне коалиције. Владу Александра Вучића могли бисмо да подржимо ако се одрекне ЕУ, поручује лидер радикала.

Војислав Шешељ је рекао да оно што СРС непрекидно нуди годину и два месеца јесте понуда Вучићу да се одрекне ЕУ, да се оријентише према Русији.

"У том случају могли бисмо подржати његову владу без икаквих предрасуда", рекао је Шешељ у интервјуу за радио Спутњик.

Шешељ сматра да су напредњаци још увек најјача странка и да ће вероватно и на предстојећим изборима бити најјачи.

Лидер радикала наводи да, ипак, не верује у истраживања јавног мњења по којима СНС тако дуго може да има 51 до 52 одсто подршке.

Шешељ тврди и да је његова странка у успону и да има "преко 20 процената упоришта у бирачком телу", објављено је на сајту Спутњика.

Председник СРС је рекао да ће радикали на изборе наступати са паролом "Србију у сигурне руке" и да ће кроз кампању желети да промовишу што ближу интеграцију са Русијом.

Шешељ је рекао да кампања радикала, имајући у виду да је странка материјално најсиромашнија, неће бити скупа, али да ће бити веома интензивна и да ће се ићи од врата до врата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво