Коначни резултати избора у Партешу

Кандидат Грађанске иницијативе "Српска" Драган Николић освојио 52,16 одсто гласова на поновљеним изборима за градоначелника у општини Партеш, објавила је Централна изборна комисија. Са победом Николића, кандидати "Српске" имаће градоначелнике у девет општина на КиМ.

На основу коначних резултата на поновљеним изборима за градоначелника у општини Партеш победио је кандидат Грађанске иницијативе "Српска" Драган Николић са 52,16 одсто гласова, објавила је данас Централна изборна комисија.

У Пасјану је у недељу поновљено гласање на три бирачка места пошто је у другом кругу избора, 1. децембра, након пребројавања гласачких листића, уништен бирачки материјал, који је спаљен заједно са гласачким кутијама и листићима.

Противкандидат Николићу био је кандидат Самосталне либералне странке (СЛС) Ненад Цветковић.

Са победом Николића, кандидати Грађанске иницијативе "Српска" имаће градоначелнике у девет општина на Косову и Метохији.

На седници ЦИК-а је речено и да ће Комисија захтевати да учествује у изради нацрта изборне реформе како би јој касније било лакше да спроводи у дело постигнуте договоре који буду произашли из изборне реформе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво