Marko Ćosić izabran za selektora atletske reprezentacije

Novi selektor atletske reprezentacije Srbije u naredne četiri godine biće Marko Ćosić, saopštio je Atletski savez Srbije (ASS).

U saopštenju se navodi da je odluka o novom selektoru doneta na sednici Upravnog odbora ASS.

Novi selektor rekao je da je sa velikim optimizmom prihvatio funkciju i izrazio nadu da će se atletika vratiti na mesto koje joj pripada.

"Zahvaljujem se rukovodstvu ASS na ukazanom poverenju. Nadam se da ću doprineti vraćanju atletike na mesto na koje svi mislimo da joj pripada. Spreman sam na veliki rad i sa velikim optimizmom sam prihvatio funkciju saveznog kapitena", rekao je Ćosić.

UO ASS usvojio je predlog Takmičarske komisije za izmene. Prelazni rok počinje 1. decembra po uslovima koji su važili i za prošlogodišnji. Za sledeću godinu UO će predložiti klubovima predlog ugovora koje će oni potpisivati sa svojim atletičarima.

Osnovano je i radno telo UO ASS koje će se baviti praćenjem organizacije prvenstva Evrope za juniore, takođe, formirana je i komisija za edukaciju i upis srpskih vrhunskih atletičara nafaklutete o trošku ASS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво