Читај ми!

Terzićeva ne želi da prognozira pred EP u krosu

Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić rekla je da ne želi da daje prognoze uoči Evropskog prvenstva u krosu, ali da će na tom takmičenje u bugarskom gradu Samokovu pokušati da pruži maksimum. Amela će u nedelju, 14. decembra, u Samokovu nastupiti u trci mlađih seniorki na 6.000 metara.

Posle temeljnih priprema naša atletičarka je vrlo oprezna u prognozama, ali i vrlo samopouzdana pred nedeljni nastup.

"Ne bih ocenjivala svoju trenutnu formu, samo bih želela da pružim onoliko koliko sam radila tokom celokupnih priprema za ovaj evropski kros. Tu se nikad ne zna, staza je ista za sve, ali ne odgovara svima podjednako", rekla je Terzićeva radiju Sto plus.

Naša 21-godišnja Novopazarka će u nedelju, 14. decembra, u Samokovu nastupiti u trci mlađih seniorki na 6.000 metara.

"Ne znam kako će se stvari odvijati na nadmorskoj visini od 1.300 metara, ali to me ne opterećuje. Samo hoću da istrčim svoju trku. Za mene je značajno što neću biti sama, bodriće me brojna ekipa iz mog kluba. Boriću se i za njih", najavila je Terzićeva.

Terzićeva je prošle godine na Evropskom kros prvenstvu u Beogradu osvojila drugo mesto u konkurenciji mlađih seniorki. Kao juniorka je 2012. godine trijumfovala u Sentandreji, a u tom uzrastu ima još srebro (Albufeira, 2010) i bronzu (Velenje, 2011).

U mlađim starosnim kategorijama, Amela Terzić je na najvećim evropskim i svetskim takmičenjima osvojila 11 medalja, od toga pet zlatnih i po tri srebrne i bronzane.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво