Читај ми!

Slučaj Pistorijus – vrisak pa pucanj

Neimenovani svedok čuo svađu u kući Oskara Pistorijusa, u noći kada je Riva Stenkamp izgubila život. Policija u Pistorijusovoj sobi pronašla dve kutije testosterona i igle.

Policijski istražitelj Hilton Bota rekao je sudu u Južnoj Africi da je neimenovani svedok čuo svađu u kući Oskara Pistorijusa u vremenu "od dva do tri sata ujutro", nedugo pre nego što je Riva Stenkamp pronađena mrtva.

Bota je izjavio da je 29-godišnja devojka Oskara Pistorijusa tri puta pogođena hicima kroz vrata od kupatila, sa ranama na glavi, laktu i kuku.

On je precizirao da je Pistorijus "očigledno nišanio", a da će najverovatnije biti optužen i za ilegalno posedovanje municije kalibra 38.

Takođe, u Pistorijusovoj spavađoj sobi policija je pronašla dve kutije testosterona i igle, što ukazuje da je koristio doping. 

Pistorijus je juče u suzama odbacio optužbu za ubistvo sa predumišljajem, tvrdeći da je mislio da je u kupatilu provalnik.

"Nisam imao nameru da ubijem svoju devojku", rekao je Pistorijus.

Mediji su javili da je slavni atletičar, prvi hendikepirani sportista koji se plasirao na Olimpijske igre, pucao na devojku misleći da je provalnik, a da je ona želela da ga iznenadi za Dan zaljubljenih.

Policija je, međutim, odbacila takve izveštaje i potvrdila da je Pistorijus glavni osumnjičeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво