Читај ми!

Pobedom u Mađarskoj do završnog turnira

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je da će pobednik predstojeće utakmice sa Egerom biti bliži plasmanu na završni turnir Lige šampiona.

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u sredu od 18.45 igraju na gostujućem terenu u Mađarskoj protiv Egera, utakmicu šestog kola Grupe A u Ligi šampiona.

Eger ima sedam bodova i drugi je na tabeli sa dve pobede, dva poraza i remijem, a Radnički ima bod manje, uz skor od dve pobede i tri poraza.

"Ova utakmica je veoma važna za oba tima, jer će pobednik biti veoma blizu završnog turnira. Očekujemo tešku utakmicu, kao i u Kragujevcu i ne verujem da će protivnik nešto promeniti u odnosu na taj duel. Mađarski timovi su poznati kao teški domaćini, ali verujem da možemo da im odgovorimo i suprotstavimo se na pravi način", rekao je Stevanović.

Radnički je u prvom delu takmičenja u Kragujevcu pobedio Eger sa 12:11.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво