Читај ми!

Dubrovački Jug bolji od Partizana na Banjici

Vaterpolisti Partizana su u Beogradu izgubili od ekipe dubrovačkog Juga sa 5:3 (1:0, 2:0, 2:3, 0:0), u utakmici 2. kola B grupe Lige šampiona.

Crno-beli su tako porazom započeli takmičenje u grupi, nakon što je njihov meč prvog kola protiv Galatasaraja odložen, dok je Jug zabeležio drugu pobedu.

Mladi tim Vladimira Vujasinovića pružio je snažan otpor objektivno kvalitetnijem i mnogo iskusnijem rivalu, ali nije imao snage za iznenađenje i, kao što se očekivalo, ostao je bez bodova.

Najviše uzbuđenja je viđeno u trećoj četvrtini, kada se činilo da domaćin može do preokreta. Međutim, Dubrovčani su brzo došli do novog gola i u poslednjoj deonici rutinski sačuvali prednost.

Sva tri gola za crno-bele postigao je Dušan Mandić, a za Jug su strelci bili Janović (dva), Bošković, Janger i Marković.

Narednu utakmicu Partizan igra 14. januara kao gost sa mađarskim Solnokom.

Ranije danas kragujevački Radnički je u okviru A grupe izgubio u Atini od Olimpijakosa sa rezultatom 13:7, a u 3. kolu, takođe 14. januara, dočekuje ekipu španske Barselonete.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво