Читај ми!

Argentina boljom igrom u završnici nadigrala Srbiju i plasirala se u četvrtfinale

Odbojkaši Argentine savladali su Srbiju sa 3:0, po setovima 25:23, 25:21, 25:23, i plasirali se u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Odbojkaši Srbije nisu uspeli da se domognu četvrtfinala na Svetskom prvenstvu. Argentinci su bili koncentrisaniji u završnici setova, iskoristili su svoje šanse i zasluženo pobedili.  

Odbojkaši Srbije su nešto bolje ušli u prvi set. Ivović je sjajno servirao i stigli smo do prednosti od 4:1. Argentinci uspevaju da anuliraju prednost naše ekipe i izjednače na 13:13. Nastvljena je velika borba.

Finiš seta doneo je veliku neizvesnost - 19:19. Potom Argentinci koriste naše greške i dolaze do tri poena prednosti 23:20. Naši uspevaju da smanje. Ipak, rival dolazi do dve vezane set lopte. Prvu na svoj servis ne koriste, drugu su uspeli i tako poveli sa 1:0, 25:23.

Natavljena je velika borba i u drugom setu. Naši su konstantno vodili sa jednim poenom razlike. Potom je na servisu bio Petković. Odličnim servisima Srbija je došla do četiri poena prednosti - 10:6.

Kako je set odmicao, Argentinci su polako prilazili i u finiš seta se ušlo pri nerešenom rezultatu 18:18. Potom protivnik dolazi do svog prvog vođstva u setu, da bi osvojili još jedan svoj servis i poveli sa 21:19.

Rival je bio neumoljiv, koristi još nekoliko grešaka naše ekipe i ukupnom serijom od 7:2 u finišu seta osvaja i ovaj period igre 25:21.

Neizvesno je bilo i u trećem setu. Naši odbojkaši su konstantno pokušavali da poremete servis protivnika. Rizikovali su servisom, što je donelo i nekoliko servis grešaka. Sredinom seta uspeli su da povedu. Međutim, rival odmah preokreće i stiže do tri poena prednosti - 14:12.

Argentinci uspevaju da održe prednost, a u samom finišu seta imali su tri poena razlike - 21:18. Našu nisu uspeli da preokrenu rezultat i protivnik dobija set i meč - 25:23.  

Ovako je protekao meč. 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво