Читај ми!

Kovač: Turska interesantna, ali mi smo došli po medalju

Turska je mlada i interesantna reprezentacija koja igra dobru odbojku, ali cilj odbojkaša Srbije se zna, kaže selektor Slobodan Kovač uoči utakmice osmine finala Evropskog prvenstva.

Slobodan Kovač je istakao da je lider reprezentacije Turske Adis Lagumdžija, sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Ekrema.

Srbija i Turska sastaće se u nedelju od 20.30 sati u Gdanjsku, nakon što su aktuelni prvaci Evrope u grupi A zauzeli drugo mesto, dok je Turska bila treća u grupi C.

"Očekuje nas težak posao, ali sa druge strane mi imamo kvalitet i vreme je da pokažemo naše najbolje izdanje. Mi smo došli da uzmemo medalju i idemo korak po korak", rekao je selektor Kovač za sajt Odbojkaškog saveza.

Na meč protiv Turske osvrnuo se i jedan od najboljih igrača Srbije Uroš Kovačević.

"Mi ne poznajemo selekciju Turske, znamo samo jednog njihovog igrača. Sigurno je da su dobar tim, čim su pobedili Ruse. Ipak, mi smo kvalitetniji tim i nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita", rekao je Kovačević koji je prethodnih dana imao problema sa povredom butnog mišića, ali se oporavlja i biće spreman za osminu finala.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво