Odbojkaši Srbije: Još nije kraj sna koji smo sanjali

Ohrabreni fantastičnom pobedom u polufinalu protiv Francuske – 3:2, a pred finalni duel sa Slovenijom, reprezentativci Srbije poručuju da su čvrsto na tlu, da ih pobeda nije digla u nebese. Finale je na programu u nedelju od 17.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.

Pred njima je duel sa najvećim iznenađenjem prvenstva, tako da maksimalno ozbiljno ulaze u duel spremni da pruže svoj maksimum i nadigraju rivala. Poručuju neće biti lako zato i pozivaju navijače da im pomognu da zajedno dođu do zlata. 

„Ovo je sreća za celu naciju, napravili smo veliki uspeh. Ja se iskreno nadam da snovima nije kraj, i da ono što je važno što je glavno u šta smo verovali od samog početka je pred nama.", rekao je Marko Ivović.

„Ne bi trebalo da nam to zlato bude u mislima. Treba da odigramo jednu dobru utakmicu i da pobedimo, mogu slobodno da kažem, jedno od najvećih iznenađenja ovog Evropskog prvenstva, reprezentaciju Slovenije", dodao je Marko Podraščanin.

„Pobedili su Rusiju, pobedili su Poljsku, i pokazali da su zaslužili da dođu u finale, neće biti lako", itjavio je posle polufinala Srećko Lisinac.

„Znam da dosta naših ljudi živi i radi u Parizu, Prema tome dođite sutra (nedelja) u 17.30 i podržite nas u finalu Evropskog prvestva, da idemo zajedno do zlata", poručio je Petar Krsmanović.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво