Odbojkaši sa Iranom počinju peti vikend Lige nacija

Odbojkaši Srbije igraju sa selekcijom Irana prvu utakmicu na startu poslednjeg vikenda Lige nacija u Bugarskoj. Na turniru u Plovdivu naši odbojkaši će narednih dana igrati i mečeve sa reprezentacijama domaćina i SAD.

Odbojkaši Srbije, koji nastupaju sa znatno izmenjenim sastavom, posle četiri vikenda takmičenja su na 11. mestu na tabeli sa pet pobeda i sedam poraza.

Naša selekcija je ostala bez šansi za plasman na Fajnal-siks, ali su zbog vrlo jakih rivala mečevi ovog poslednjeg vikenda izuzetno značajni za naš tim.

Na drugoj strani, Iranci su trenutno drugi sa 10 pobeda i dva poraza, pa su favoriti u ovom duelu i nastojaće da pobedama obezbede plasman u završnicu takmičenja.

Selekciju Irana vodi nekadašnji selektor Srbije Igor Kolaković, koji ističe da je poslednji vikend veoma važan za njegovu selekciju, koja je veoma vlizu F6 u Čikagu.

Današnja utakmica Srbije i Irana u Plovdivu počinje u 16.00. Naša selekcija takmičenje nastavlja sutra utakmicom od16.00 sa selekcijom SAD, a u nedelju od19.40 igraće sa domaćinom Bugarskom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво